Hvordan bliver man medlem  -  og hvorfor ?

Efter en periode med usikre forhold er foreningen nu (november 2011) inde i stabile rammer, så vi er klar til igen at optage nye medlemmer.

Du kan melde dig ind i foreningen ved at bruge formularen, som findes her på hjemmesiden. Den findes i to udgaver, hvoraf den ene bruges med Explorer og den anden med Firefox.   Formularen til Explorer kan du udfylde på skærmen og så printe ud klar til underskrift.   Formularen til Firefox skal du printe ud og udfylde med hånden, for Firefox giver en mærkelig udskrift med Explorer-siden.

Vi prøver at finde årsagen til fejlen og få den rettet.

Her kan du hente formularen til  Explorer.

Her kan du hente formularen til  Firefox.

Hvorfor blive medlem ?

Hvis du interesserer dig for skydning og gerne også vil lære mere om de 'gammeldaws' skydevåben, så har du muligheden her.    Som lovgivningen har udviklet sig i Danmark, så  skal  du være medlem af en godkendt sortkrudtsskytteforening, for at komme til at skyde med sortkrudt, og du  skal  være medlem, hvis du påtænker selv at købe et sortkrudtsvåben.   Det er kun muligt lovligt at anskaffe sig sådan et våben, når man er aktivt medlem af en forening.  Du får også et   medlemskort med foto,  som du kan bruge til at legitimere dig med i forbindelse med en evt. våbentilladelse.

Som medlem får du adgang til at skyde flere forskellige slags skydninger, og du kommer med i en kreds af mennesker, som du deler interessen med.   Du bliver også automatisk medlem af Forbundet af Danske Sortkrudtsskytter og dermed også af Dansk Skytte Union. Det giver flere fordele, hvoraf forsikringen er vigtig.   Du er som medlem forsikret ved godkendt skydning på godkendt skydebane.

Som medlem får du også bladet "Krudtslam", som udgives af Danske Sortkrudtsskytter.

Kontingent og indskud. Men det er ikke gratis, desværre.   Foreningen betaler for hvert medlem et ikke ubetydeligt kontingent til Danske Sortkrudtsskytter, og foreningen selv skal også have midler til indkøb af våben og andre nødvendige forbrugsmaterialer.   Derfor er vi nødt til at opkræve et engangs indskud ved indmelseldsen på 250,- kr. og et årligt kontingent på 550,- kr.(250,- + baneleje 300,-), der inkluderer indbetalingen til forbundet, et års baneleje og dermed OGSÅ forsikring i forbindelse med skydningerne. Du modtager også forbundsbladet 'Krudtslam', så længe du er medlem.

NB. de opgivne kontingenter skal godkendes af generalforsamlingen 2011, før de træder i kraft

Juniormedlemmer betaler det et indskud på 125,- og 425,- (125,- + baneleje 300,-) i årligt kontingent inkl. et års baneleje.

Der betales efter opkrævning.   Når indbetalingen er registreret,  udstedes et medlemskort,  som gælder for kalenderåret.

8.11.2011